Moda-Magazin

Miranda Kerr’in ilham alınası stili

11:12

Victoria’s Secret meleklerinden, hem bir anne, hem başarılı bir model… Ve tüm markaların aranılan yüzü! Miranda Kerr; saç modelleriyle, kırmızı halı stilleriyle, günlük sokak stili ve duruşuyla kendine hayran bırakan bir kadın. Şimdilerde Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel ile California’daki malikanelerinde yaptıkları nikah töreniyle gündemde olan Kerr, hiçbir şey olmasa bile stiliyle gündeme balyoz gibi oturur zaten.

Özellikle yoğun iş temposunun olduğu günlerde daha sade ve klasik giyinmeyi tercih ediyor. Dar kot pantolonlar Miranda Kerr’in vazgeçilmez parçaları arasında.

image

Miranda Kerr’in bir diğer tercihi de elbiseler. Ya tek renk tercih ediyor ya da desenli elbiseleri ufak bir detayla tamamlıyor.

image

Eğer renkli ya da desenli bir parça seçiyorsa, bunu mümkün olduğunca tek parçada kullanmayı seviyor.

image

Ve onun gözdesi; her renkte stiletto. Her kıyafetine uygun renkte zarif bir çift stiletto ile ne kadar sade giyinse de ilgi odağı olmayı başarıyor güzel model.

image

Aksesuar olarak en çok tercih ettiği şey gözlük. Kış sezonunda yaptığı kombinlerde ise kaşe kabanlarına uygun şalları ile denge kurmayı başarıyor.

image

Ayrıca yine sonbahar-kış sezonunda deri pantolon, blazer ceket ikilisinden asla vazgeçmiyor.

Sonuç olarak Miranda Kerr gerçek bir stil ikonu! Avangart parçalar yerine daha kafa ürünleri sadelikle birleştiriyor. Asla birden fazla aksesuar, birden fazla renkle görmüyoruz onu. Net bir duruşu ve kendine has bir tarzı var.

Bunları da sevebilirsiniz

0 yorum

 
 
 
 

Merhancag

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

 
Created By Sora Templates